domov  

   natisni  

   zemljevid strani  

   e-pošta  

   kolofon

Colibri

Podjetje Humar Plast d.o.o. je generali uvoznik za sistem ovijanja knjig in učbenikov CoLibri za slovenski kakor tudi za hrvaški trg. Novi način ovijanja s seboj prinaša veliko prednosti v primerjavi z drugimi načini ovijanja knjig. Podrobnejši opis oziroma delovanje samega sistema si lahko ogledate pod zavihkom CoLibri.

CoLibri je italijansko podjetje s sedežem v Milanu, ki se ukvarja in izdeluje različne stvari za zaščito knjig, delovnih zvezkov in učbenikov. Eden izmed načinov za zaščito in ovijanje knjig je tudi svetovno patentiran in uspešen sistem CoLibri.

Sistem CoLibri predstavlja popolnoma nov in sodoben način za ovijanje raznoraznih knjig in učbenikov. Zasnovan je tako, da je njegova uporaba hitra, enostava in zelo učinkovita, ter nam omogoča zavijanje vseh formatov in vrst knjig. Primeren je za uporabo v knjižnicah, knjigarnah, papirnicah itd.

Prednosti sistema CoLibri:Za ovinanje so na razpolago dve napravi:

Obe napravi sta avtomatizirani in enostavni za uporabo. E-Davinci je večja in bolj primerna za uporabo v knjižnicah, medtem ko je e-Leonrado manjša in je namenjena uporabi v knjigarnah in papirnicah.

Ovitki so na razpolago v treh velikostih:
OvitkiVelikost odprte knjige Velikost zaprte knjigeVišina hrbtiščaŠtevilo ovitkov v škatli
MINI33 X 25 cm15 X 23 cmdo 5 cm250 kos
STANDARD49 X 32 cm23 X 30 cmdo 8 cm250 kos
BIG63 X 43 cm30 X 41 cmdo 11 cm125 kos


Vsi ovitki so iz polietilena, ki je najbolj ekološko sprejemljiv izmed vseh vrst plastik in so primerni za ovijanje vseh vrst in formatov knjig.


Video prikaz postopka za ovijanje knjige z mehkimi platnicami:Video prikaz postopka za ovijanje knjige s trdimi platnicami:
Colibri cover system: